24 de juny de 2010
General
2 comentaris

A la pata coja o con dos pies, de Xavier Vidal-Folch en El País

Un raonament important. S’ha de retallar tot per disminuir el dèficit? No és millor aplicar raonaments de retorn d’inversió a les retallades? Els bancs i inversors apliquen el mateix criteri davant un deute derivat de compres d’actius no productius que la dels actius que produeixen. I això és una autèntica barbaritat econòmica. Definitivament a l’economia li falta sentit comú, anant d’un costat cap a un altre com si fos un pèndol boig.
L’article de Vidal Folch. 

  1. La pregunta és deuria ser sota criteris de balanç positiu d’utilitat pública o sota criteris de la fiscalitat del moment per part de l’administració pública.

    Quan un centim invertit per l’administració genera tres centims o evita pedren tres centims més sota criteris d’utilitat pública i no segons la fiscalitat administrativa i burocràtica vigent.

    O a l’inrevès quan les administracions rebasen el punt òptim de l’inversió i administració pública i inverteix dos centims per obtenir-ne’n mig o cap sota criteris esclussivament burocràtics administratius i fiscals legislats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!