CONGRÉS A FRANÇA

…És interessant observar com la percepció de la macroeconomia espanyola i la de l’administració pública es troben en un fort desnivell cap avall mentre que una part de l’economia internacionalitzada es troba en un lleuger pendent cap amunt, veient el final del túnel. Aquesta situació de moviments contraris entre l’economia pública i l’empresarial, baixant una i pujant l’altra, pot durar anys, els que faltin perquè l’administració espanyola es reinventi a si mateixa. Per sort una part de la indústria, la que va patir durant els anys de la borratxera immobiliària, la que s’ha internacionalitzat més, té els deures fets i comença a treure pit, arrossegant amb ella una part substancial de l’economia. Encara hi ha algú que no entén la paraula productivitat? Deu ser allò que la lletra amb sang entra.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *