Digitalitzar aules i retallades

Absolutament tots els alumnes d’ensenyament primari i secundari obligatori han nascut després de la propagació d’Internet. Per ells Internet és tan natural com els ocells o els núvols. Des de l’any 2000 insisteixo en la urgència de prendre l’ordinador com una eina imprescindible a l’escola, de la mateixa manera que ho és un llapis, un pinzell o un regle. En tot aquest temps vaig arribar a la conclusió que el problema es trobava en un xoc amb el personal docent, mestres i professors, en el sentit que hi havia una resistència a canviar mètodes i formes d’ensenyament per uns altres de nous, més adients a la digitalització. La mateixa consellera ha dit aquests dies que feia quinze anys que s’havia començat a treballar en la introducció de l’ordinador a les escoles…

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *