La setmana escolar de febrer

Doncs bé, comencem per aquí, sincronitzem els horaris de la societat per permetre que les empreses ho tinguin millor per treballar. Us explico res de nou si us dic que cada vegada que hi ha un pont les empreses industrials reben un cop de peu? Sí, sí, ja sé que el número de dies de vacances a l’any són els mateixos hi hagi pont o no, però un dia de treball enmig de dos dies festius és una invitació a no fer res, a no agafar la concentració que requereix el treball, quan no és una barbaritat des del punt de vista energètic si s’ha d’escalfar un procés. Aquest punt és molt fàcil de resoldre traspassant totes les jornades festives entre setmana a un divendres o a un dilluns, tal i com fa Estats Units. La setmana boja per antonomàsia, l’excel·lència de la imbecil·litat és la setmana de la Puríssima, amb dos festius separats per un dia feiner….

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *