Hem tocat fons

És la meva tercera crisi des que treballo. Sé que quan a la indústria sortim de la crisi la construcció encara en té per un temps i el sector públic tot just hi comença a entrar. Veure que el món polític comença a fer els deures és, només per aquest sol fet, una bona notícia. Els sindicats no tenen més marge per espantar ningú amb vagues generals. Els polítics no poden pagar les nòmines de la seva estructura “productiva”, i els banquers no acaben de sortir del confessionari. Bé, hora de fer deures.
Malgrat tots ells, des de la indústria exportadora les coses sembla que enguany aniran a millor i que començarem a crear treball,… almenys per sobre de l’Ebre. Més avall, qui sap com s’ho faran.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *