29 de novembre de 2010
Sense categoria
0 comentaris

Elogi a la mediocritat (i 2)

Fa 4 anys vaig titular aquest mateix article “Elogi a la mediocritat”. Parlava de la prova del nou del PSC, “… ha pesat més la necessitat de provar la teoria que els vots socialistes que hi ha durant les eleccions generals són del PSOE, que no pas ensenyar amb orgull i intensitat l’obra del govern”.
El PSC ha volgut repetir l’error de creure que a les eleccions catalanes votaran els seus electors del Baix Llobregat. Només així s’explica que hagin posat a la llista per Barcelona un autèntic desnonat de Madrid, el ministre del marró, una persona completament desqualificada per la seva gestió al Ministeri de Treball.
Montilla diu que al PSC no hi ha dues ànimes. Té raó, ànimes no, hi ha dues tipologies d’electors, els immigrants que voten el PSOE en clau espanyola i els socialistes de caire catalanista que voten (votaven) en clau catalana. En ambdues eleccions ha volgut apostar pel vot espanyolista. Heus aquí el resultat.
Com pot ser que el Govern que haurà fet més obra de tota la història de la Generalitat no hagi transmès il·lusió a la ciutadania? Per manca de comunicació. D’això no es pot pas culpar TV3 i tots els diaris, s’ha de buscar en el difícil funcionament del tripartit. Si l’equilibri intern del Govern no permetia tenir únic portaveu, la feina de comunicació del PSC l’havia de fer el president. El president i l’aparell del Baix Llobregat s’han carregat l’única possibilitat que ha tingut Catalunya perquè tingui un govern amb l’esquerra moderada. En el seu haver només hi haurà la de ser el primer president andalús, però,… a quin preu!
El domini del Llobregat de l’aparell del PSC l’ha portat a un lloc on mai hauria d’haver arribat. A Catalunya no necessitem un home normal per governar el país, necessitem el millor, una persona que ens pugui liderar cap a un objectiu clar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!