Republicans i Independentistes

Bloc personal de Carles Macian

25 d'octubre de 2006
1 comentari

POLÍTICA I EMPIRISME

El mètode científic forneix una eina de coneixement basada en la comparació de les hipòtesis amb la realitat experimental. Amb aquest mètode, la ciència ha arribat a explicar l’Univers fins a 10 elevat a – 43 segons després del Big Bang. Increïble, oi?

En canvi, en política el mètode científic falla estrepitosament: un pot afirmar A mentres la realitat és B i semblar el-més-guai-sostenible-d’esquerres-de debò…

Us imagineu de qui es tracta?

El bio-candidat Saura ens ha regalat avui amb una "perla" digna de comentari. En unes declaracions memorables afirma que ICV ha rebutjat la possibilitat de governar només amb el PSC, és a dir, sense ERC, perquè considera que això seria ‘amputar la majoria social’.

Saura, malgrat la seva formació científico-tècnica, s’ha quedat més ample que llarg després de dir això. O bé no ha aplicat el mètode científic, és a dir, no ha comprovat experimentalment la validesa de la seva tesi, o bé Saura és esquizofrènic i no recorda que ell i el Sr. Baltasar formen part, avui i aquí, d’un govern només amb el PSC, és a dir, sense ERC.

Potser per això l’actual govern monocolor-bipartit té "amputada la majoria social". Ja s’ho trobaran a les urnes…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!