Reflexions doloroses sobre l’acord entre Junts pel Sí i les CUP-Criada Constituent.

Imatge ANC

Endavant República (ANC)

Com a un dels més de 100.000 membres de la candidatura de Junts pel Sí, estic en DESACORD amb l’acord de legislatura entre Junts pel Sí i les CUP – Crida Constituent, i per aquest motiu m’he vist amb la necessitat de dir-ho, tot i que sembla que aquesta opinió és minoritària.
Desprès del document aprovat per les CUP en el seu comitè polític, a partir de la molt probable mentida de l’empat a la seva assemblea general, vaig entendre que un bon acord amb aquest artefacte polític era impossible i ho segueixo pensant.
Amb aquest acord hem donat una arma molt poderosa a l’adversari que serà molt difícil de contrarestar. TENIM POR A LES URNES !!! 🙁
Vam fer la llista de Junts pel Sí per convertir unes eleccions a un parlament autonòmic en un plebiscit, i vam aconseguir un molt bon resultat però que no va ser suficient per permetre formar un govern sòlid per iniciar el procés de desconnexió, aquest govern sòlid s’hauria pogut aconseguir amb un bon acord amb l’altre partit independentista de la cambra, amb un pilar sòlid que és la NO exclusió que ningú i amb l’objectiu de ampliar-ho a tothom que hi vulgui ser.
Al no poder aconseguir aquest bon acord, la millor alternativa era fer unes eleccions, que haurien posat a tothom al seu lloc.
Des que vam iniciar aquest procés amb les consultes populars i posteriorment amb l’ANC, sempre hem posat per davant la democràcia i la inclusió de tothom, no podíem donar a l’adversari els arguments que tenim POR A LA DEMOCRÀCIA i QUE SOM EXCLOENTS, i això és el que hem fet amb aquest pacte.
Lamento molt aquestes paraules però és així com ho sento.
Una vegada feta aquesta reflexió, penso fer tot el possible per ajudar a aconseguir la independència de Catalunya i com va dir ahir el nou president de la Generalitat, el molt honorable Carles Puigdemont i Casamajó, deixar-m’hi la pell si és necessari.

Salut, Independència i República Catalana.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *