El millor estiu a Toronto // Best summer in Toronto

Abans de marxar aquest estiu al Canadà, us prometia a tots anar contant-vos una miqueta el meu dia a dia, els canvis culturals als que anava a estar sotmés. No obstant, de sobte, tota aquella soledat que m’esperava trobar en un país estranger on no coneixia ningú es va esvair ràpidament. Es va transformar en el millor estiu possible.

Molt més coses que l’anglès vaig aprendre al Canadà; l’experiència d’una societat multicultural, plurilingüe, respectuosa i moderna. Crec que el valor afegit més important d’aquesta estada va ser el contacte directe amb gent d’arreu del món: des del Japó, a l’Amèrica del Sud, a França, a Espanya, a Itàlia i tornant a Catalunya i el País Valencià.

Seria molt llarg contar-vos cada experiència, cada moment; tots ells únics. Per a que us feu una idea el meu àlbum de fotos ronda ara mateix les 800 fotografíes. Hi vaig tornar molt satisfet, hi vaig estar molt agust amb tota la gent de l’escola EF a Toronto i especialment amb la família que ens va acollir, amb el meu company d’habitació japonés el Kei i amb tots els amics que vaig fer allà.

Que hi hagen ben aviat més estius com aquest! 

ENGLISH:

Before going this summer to Canada, I promess to tell you on the go about my trip, about the cultural changes I was going to be through. Nevertheless, suddenly all that loneliness I was expecting in a foreign country where I didn’t know anybody, dissapeared. It became the best summer ever.

Not only english I learned in Canadà; it was a great experience about a multicultural, plurilingual and modern society. The best thing about the trip was knowing all these people from around the world: starting from Japan, South America, France, Spain, Italy and going back to Catalonia and the Valencian Country.

It would be probably too long to tell you about each experience, each moment; all of them unique. To give you an idea my photo library about the trip has around 800 pictures, my Facebook friends know what I am talking about hahah. I returned to València very satisfied; during those three weeks I was very happy with the people at the EF School in Toronto, and specially with our hostfamily, and of course with my japanese roomate Kei.

I will not forget this great experience! Thanks Kei, Sebástien, Ian, Fay, Johanna, Aarón, Jun, Saulo, Andrew, Junji, Moe, Shota, Shin and all my other classmates and friends! You can come whenever you want to València, I hope we’ll see each other again!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *