Cap al Canadà

Hui he començat la primera etapa del meu viatge a Toronto (Ontario-Canadà). Gràcies al centralisme d’infraestructures, m’he tingut que desplaçar fins a Madrid per poder agafar el vol, primer destinació Nova York (EUA) i després Toronto.

En arribar a Madrid, ratifique el que vaig dir de la ciutat quan hi vaig ser aquesta passada tardor: no m’agrada. El centre històric es digne de visitar i alguns indrets concrets també, però l’ambient de la ciutat en general és la d’una gran capital amb poca personalitat. En aquest sentit em sembla molt més bonica Barcelona, o la pròpia València.

En fi, hui faré nit ací i demà de matí m’espera un llarg viatge amb avió. Diumenge a les 5PM (hora local) hauria d’estar al Canadà. Seran pràcticament 20 dies i sense conèixer ningú. Teòricament tindré WiFi en la família on m’allotge i també a l’escola d’anglès, per tant us aniré contant dia a dia les cosetes curioses que veja per allà. 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *