Gràcies RENFE

I vaja quin dia porte hui amb els trens. Primer aquest matí el rodalia de la línia Xàtiva-València s’espatlla a meitat camí, sembla per un problema elèctric. Després de més de mitja hora d’espera ens traslladen a un nou tren, aquest mateix es torna a quedar sense electricitat prop de La Pobla Llarga. En uns 10 minuts torna a moure, i arribem amb un hora de retràs a l’Estació del Nord de València. 

Encara quedava la tornada. El regional de la Xàtiva-Alcoi arriba amb retard també i fa el trajecte a velocitat reduida. Arribe també uns 20 minuts tard.

I totes aquestes situacions que sovint es repeteixen al nostre país no són més que el resultat de les polítiques d’infraestructures del govern espanyol. La inversió se l’emporta l’AVE, eina essencial per construir el projecte de país centralista que alguns tan dessitgen. Mentrestant, les rodalies i les línies regionals segueixen abandonades, amb trens propis de museus i condicions en les línies més que lamentables.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *