De Sants estant

Bloc de Joan Mollà

NO EN EL MEU NOM!

Publicat el 23 de juny de 2021 per joanmb

Llegit a la concentració a Sants del dilluns 21/06/2021, a favor dels presos, exiliats i represaliats.

No acceptarem que es concedeixin els indults, en un gest de falsa magnanimitat, a canvi d’oblidar-se del dret a l’autodeterminació, de la vigència del mandat de l’1 d’octubre i de la declaració del 27 d’octubre. NO EN EL MEU NOM!

El futur de Catalunya no es pot decidir des de la presó. Ni que surtin. No deixaran de ser uns ostatges afeblits pel pes de l’amenaça i la injustícia. I el pitjor que podem fer, si surten, és desmobilitzar-nos, perquè tenim més de 3000 represaliats. NO EN EL MEU NOM!

L’Espanya autonòmica ha fet fallida i ha estat sustituïda per l’Espanya dels tribunals franquistes. Estem en contra d’acceptar el marc d’una autonomia escapçada i tutelada amb l’escusa de gestionar el “mentrestant”, fer bondat i amagar l’afany de copar càrrecs i col·locar-hi els quadres dels partits.  NO EN EL MEU NOM!

El “gobierno del estado que nos han dado” necessita els vots dels partits independentistes catalans per seguir governant. No acceptem de cap de les maneres que s’hi doni suport amb l’escusa de la por a la ultradreta. Com a mínim, exigir a canvi i a l’avançada, un millor tracte econòmic a Catalunya, l’eliminació del delicte de sedició, l’eliminació de la llei mordassa, no recórrer les lleis votades al Parlament…   NO EN EL MEU NOM!

El teòric diàleg Espanya-Catalunya només pot ser útil si l’ordre del dia és: autodeterminació i amnistia. I amb la presència d’àrbitres o relators internacionals que garanteixin l’acompliment dels acords. Pensar que  sense aquestes condicions pugui servir de res és propi d’il·lusionistes o de mentiders. I internacionalment s’interpreta com que el conflicte ha entrat en vies de solució.  NO EN EL MEU NOM!

Mentre segueix desbocada la repressió a tots els nivells, demanant i aplicant penes de presó per manifestar-se, tractant d’arruïnar la vida de tants polítics, consellers, alts càrrecs, i ciutadans, inventant sumaris policíacs com qui escriu una novel·la… Mentre tot això passi, no es pot rebre el borbó i els càrrecs del “gobierno” com si no passés res i acceptant la mentida de la “concordia”. NO EN EL MEU NOM!

Des de la Generalitat es pren part com a acusació cada vegada en més casos de judicis a independentistes. I s’ha de plantejar d’una vegada la regeneració del cos dels Mossos. I No es pot acceptar l’existència d’elements feixistes i mentiders en el cos. NO EN EL MEU NOM!

En aquests moments, en plena guerra amb l’ocupant, fomentar o defensar la divisió en les nostres files i no adoptar una estratègia política comuna porta a allunyar-nos de la independència i a boicotejar la nostra primera majoria absoluta electoral en vots. NO EN EL MEU NOM!

Per tot això, avui, quan SANTS MONTJUÏC PER LA INDEPENDÈNCIA acaba de complir 10 anys, cal que comencem una nova fase, una nova estació amb l’inici de l’estiu i deixant enrera la pandèmia que ens ha afeblit socialment i políticament, hem de reforçar el nostre compromís de retornar al carrer, de passar per damunt d’una classe política descol·locada com ja vàrem fer l’1 d’octubre. I segur, ben segur que més d’hora que tard, acabarem guanyant la independència. Vencerem!

I ara, després de l’ópera bufa que s’ha muntat avui don Pedro por su casa al Liceu, la nostra resposta és  convidar-vos a escoltar una gravació de Nessun Dorma en la veu del nostre il·lustre veí Josep Carreras. Endavant!

https://www.youtube.com/watch?v=TxJSeyzzF-s

 


 1. El Sr. Puigdemont, així com el CxR, es neguen a dir el nombre exacte de votants de l’1 d’octubre del 2017.

  Només en diuen el nombre de vots que les forces de l’ordre espanyoles no es van endur, és a dir, només el nombre de vots que es van poder escrutar.

  En amagar el nombre total de vots —que saben, perquè l’ordinador central els anava comptant a mesura que es produïen— col•laboren amb aquell robatori de vots de les forces de l’ordre espanyoles.

  ¿D’això en diuen mantenir l’esperit de l’1-O? ¿D’això en diuen fidelitat a l’1-O?

  D’això se’n diu col•laborar amb l’estat.

  Crec que l’explicació que cap dels polítics suposadament independentistes no ens hagin dit mai aquell nombre és que devia ser més de la meitat del cens del moment i se’n devia desprendre, per càlcul, que més de la meitat dels catalans cridats a les urnes van votar Sí a la Independència.
  Llavors, com que ni ERC ni JxC ni la CUP no la volien, ni la volen, la independència del país, es van veure obligats a amagar el tal nombre, per no trobar-se amb la disjuntiva d’haver de ser fidels al seu poble implementant efectivament la independència o quedar com uns covards, uns venuts o uns inútils.
  I com que ERC, JxC, CxR i el senyor Puigdemont continuen no volent-la, per això el continuen amagant, el nombre.
  Així, en ignorar-se els vots robats, sempre poden dir que els qui van votar independència només van ser un 38% dels catalans, i que, com que això no és prou, cal ampliar la base, fer un altre referèndum, etc etc etc
  Si algú hi veu cap altra explicació, agrairia que l’exposés.

  Les elits catalanes són políticament espanyoles, no pas catalanes. Això ho explica tot.

  L’1-O va ser un triomf del poble català tant contra les seves elits del moment com de l’estat imperial espanyol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.