De Sants estant

Bloc de Joan Mollà

PÍNDOLES SUPREMES

Publicat el 6 de novembre de 2018 per joanmb

Després de la resolució del Suprem sobre els impostos de les hipoteques, algú té dubtes de qui mana a Espanya?

Si queda encara algú que defensa que la regeneració d’Espanya és possible, que se sotmeti al detector de mentides o al sèrum de la veritat.

Ciència-ficció 2019: el Suprem condemna els dirigents catalans per rebel·lió, sedició i malversació.   El ple de la sala, l’endemà, contradiu la sentència ferma i els declara innocents.

Sembla que familiars de membres del Suprem van adquirir aquests dies accions dels principals bancs a un bon preu. Els propers dies les vendran revaloritzades. Tranquils: és ciència-ficció.

Llàstima que en Villarejo estigui a la presó: hauria gravat les converses entre banquers i magistrats.

La sentència del Suprem sobre les hipoteques és reversible: hipoteca de forma suprema les seves sentències.

“La política s’ha de preocupar d’allò que interessa a la gent”. Què ens interessa més, on enterren la mòmia o qui paga els impostos de les hipoteques?

Apa! Això són coses diferents. Que encara hi ha separació de poders!  Segur? Doble dosi de sèrum de la veritat, si us plau!

Atutxa, Otegi… Proposem fer una Marató per recollir fons i finançar el Tribunal Europeu de Drets Humans perquè espavilin a dictar sentències. Els catalans ens hi abocarem.

Els del Suprem ho prohibiran perquè el TEDH els faria competència deslleial: argumenten de forma creïble les seves sentències!

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.