Antoni Soy

Eunomia

3 de desembre de 2008
0 comentaris

Crec que no hem de vetar els pressupostos al Senat!!

Amb tots els respectes i amb l’acord disciplinat al que es decideixi per part de la direcció del partit: que hi guanyem amb un vet als pressupostos de l’Estat al Senat??: res, absolutament res, des de cap punt de vista. En la meva opinió, es clar, que probablement deu ser errònia.

No estem parlant del nou model de finançament!. Tampoc parlem de la sentència del Tribunal Constitucional!. Coses de molt de pes i que, per tant, han de tenir un tractament i un posicionament també de pes. O, si voleu, de marcar diferències!.

Només estem parlant d’aprofitar una negociació per a aconseguir més recursos per a diferents poblacions o col.lectius del nostre país. Si CiU i el PSC ho varen fer al Congrés, com també nosaltres mateixos, perquè no ho hem de fer també al Senat si podem aconseguir coses que tenen, a l’àmbit territorial i nacional un pes relativament important. No crec que hi hagi cap raó per a no fer-ho.

Guardem els cartutxos per a quan faci falta fer-los servir: pel finançament i per a la sentència del Tribunal Constitucional. I mentrestant siguem pragmàtics i intentem aconseguir el màxim possible dels pressupostos de l’estat. No gastem ara tota l’artilleria que necessitarem d’aquí a poc temps quan estiguin sobre la taula els temes realment importants pel país.

Tot sigui dit amb el màxim respecte i admiració pels nostres diputats i senadors que estan lluitant en condicions molt difícils per a aconseguir el millor pel nostre país. Finalment, ells són els que han de valorar quina és la millor opció a prendre davant dels pressupostos. Tenen tot el meu respecte, admiració i suport. No podia, però, deixar de dir el que em sembla des de una certa distància, tanmateix molt i molt pròxima.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!