Antoni Soy

Eunomia

18 de febrer de 2014
0 comentaris

Presentació del llibre sobre l’euro a Ripoll

El passat 23 de gener vaig presentar el meu llibre “Sortir de l’euro per sortir de la crisi?” a Ripoll, el poble on vaig nèixer. La presentació va ser organitzada per Ômnium Cultural del Ripollès gràcies a les gestions del meu germà i al gran interès mostrat pel seu Vicepresident, el periodista de El 9Nou Jordi Vilarrodà.

Va ser un acte molt emotiu, amb una gran assistència, i en el que em vaig retrobar amics de la infància i l’adolescència, persones amb les que he continuat mantenint relació i també familiars entre els quals la meva mare. Vaig sentir-me molt còmode i vaig disfrutar en la presentació, en la que em van acompanyar Jordi Vilarrodà i l’amic Jordi de San Eugenio actualment vicedegà de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya. Al final de la presentació hi va haver un debat molt animat i realment intens.

La Televisió del Ripollès va ser present a l’acte i em va fer una petita entrevista. Anteriorment, a principis de desembre, aquesta mateixa televisió m’havia fet una entrevista llarga al seu programa Magazin.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!