Des de l'Exili

Per una nació catalana independent, republicana i pròspera

10 de febrer de 2007
2 comentaris

No se perquè però hem sento llegit des de l’Exili

Ho potser es només una coincidència, però he vist amb sorpresa que alguns de les ideés que dic en el meu bloc, després surten en altres medis com en el diari Avui.

He vist que l’idea de fer servir les inicials d’ERC com a joc en el bloc ¿Les sigles ERC sempre han volgut dir el mateix?, han aparegut posteriorment en altres blocs i també en el diari Avui de fa dues setmanes.

He vist el titular en l?Avui d’ahir que "ERC decideix començar a marcar les línies vermelles al govern" (heu de triar la versió PDF, la normal per Internet aquesta noticia no surt !) i potser es gràcies a la idea llançada primer en el blocs d’en Lluís Pérez  "Que la prudència no ens faci espanyols i que jo hem vaig fer meva en "La línia vermella d’ERC: Un congrés extraordinari d’ERC ja?". Perdona Lluís si aquesta referència t’ha ficat en algun compromís.

També en l’Avui d’ahir he llegit l’article d’en Xavier Roig "Solidàriament estúpids" a on argumenta parcialment vers el que vaig dir en "Crònica de una mort anunciada de l’indústria farmacèutica a Catalunya".

Ara només fa falta que surti en algun diari el "El Síndrome de Perpinyà" !

Renoi, potser si que Vilaweb i el fenomen dels blocs que darrerament el company Saül Gordillo esta de promocions, estan fent forat en l’espai català de l’opinió.

Et tot cas, encara que sigui una pura coincidència, a mi hem conforta pensar que potser no ho es i que hi ha algú que dedica uns minuts del seu temps a llegir-me.

Moltes gràcies estimat bloclector.

 

  1. Ho estàs de llegit, company. La internet permet això. Que els teus apunts arribin igual si escrius des d’Alemanya que si ho fas des de Catalunya.
    Altre cosa és la coincidència amb els articles de l’Avui. Jo m’ho faria mirar. Potser pots demanar drets d’autor o una indemnització per plagi…
    Salutacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!