El Leviatan espanyol

Ja hem explicat altres vegades que la filosofia que explica l’Estat espanyol actual no és Locke (liberalisme) sinó Hobbes (absolutisme polític). La deriva cap a l’absolutisme del Reino de España. L’última escenificació d’aquesta situació va ser l’acte d’entrega dels despatxos judicials que va presidir el rei Felip VI a l’Escola Judicial a Barcelona: unitat dels poders de l’Estat. Un estat caracteritzar per l’absolutisme polític.

Ara ja com a Leviatan: l’Estat i els seus mass-media i les masses espanyolistes que s’adhereixen cegament al monstre: «els que componen aquest Leviatan reben amb entusiasme els signes d’aquest gran cos i s’harmonitzen amb els sues moviments».

 

 

 

 

 

 

 

 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *