13 de desembre de 2006
2 comentaris

COPYING BEETHOVEN

Aquesta pel·lícula la vaig trobar excessivament simple i avorrida. A banda de la gràcia que feia veure una noia de 23 anys que semblava que hi entenia molt de música i una bona estona de sentir la darrera sinfonia de Beethoven amb l’espectacular so del cinema, no tenia cap altre cosa interessant. A més vaig passar una mica de vergonya perquè com que ens avorriem vam fer els típics comentaris amb la persona del costat i ens va agafar el riure tonto. Sincerament, crec que no val la pena anar-la a veure.

  1. http://google.dirson.com/google-bombing.php (informació sobre el google bombing)

    Vos propose fer un "google bombing" amb la paraula "CORRUPTES" i a continuació la url del Partit Popular de la CV (http://www.ppcv.org/index.asp). Esta técnica serveix per a que al posar Corruptes en el Google ixca en primer lloc la web del partit popular (clikant sobre "VOY A TENER SUERTE"). Ja s’ha fet amb l’SGAE, amb la paraula lladres i amb ACEBES amb la paraula miserable.

    Consisteix en posar un enllaç en el vostre bloc amb la paraula CORRUPTES, i el web del partit popular. Si ho fem moltíssima gent, tindra efecte.

    Fem fora al Partit Popular en 2007. Entre tots es possible. 

    Passeu-vo a la gent que puga interessar.

  2. hola,
    Sóc la del fotolog bibliogirl!
    Estava mirant el blog de gamoia.bloc.cat i he vist que et tenia enllaçada. Bueno no sabia qui eres, he entrar al blog i quan he vist que firmaves posant rosadefoc he pensat: coi, el món és un mocador!

    Molt interesant el blog!
    Pd. Jo ara el fotolog el tinc una mika abandonat i amb un company de classe hem fet un friki-blog, si vols mirat’el, ja ens diràs si t’agrada 🙂

    per cert, vols dir que "festa" i "catalogació" poden anar juntes en una mateixa frase? jejejeje

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!