SENSACIONS

de Joan Pont i Montaner

31 de juliol de 2014
0 comentaris

Ja ha passat la Festa Major!

Fa quatre dies parlàvem del primer assaig, i ja hem passat Festa Major. Els resultats de la primera part de l’any són impressionants, feia molt temps que no provavem el cinc de nou per Festa Major, des de l’any 2006, quan el vam intentar i carregar.

Hem viscut molts petits canvis. Molts per millorar i alguns potser no tant i caldrà acabar de ajustar-los, però tot ens serveix per continuar avançant.

La il·lusió ha tornat al pati d’assaig, S’ha recuperat l’esperit d’autosuperació de la Colla, les ganes de fer més i millor… S’ha omplert el pati de gent delerosa de fer castells, de sortir al carrer i lluir camisa malva. De viure els castells, de fer festa vivint els castells. El tracte a l’assaig ha millorat, la gent se sent més valorada i hi ha menys crispació i menys nervis, i això ha ajudat a obtenir els brillants resultats d’aquest inici de temporada..

Tal com es va proposar a l’assamblea a principis dany, s’ha treballat a nivell tècnic per ampliar la gamma de castells (el treball amb el nou de vuit n’és un exemple), s’ha ampliat el nombre de castellers que accedeixen a llocs de responsabilitat tant al tronc com a la pinya, s’ha continuat la renovació de cares, s’ha aprofitat la feina feta l’any passat, i s’ha canviat l’actitud, les ganes de fer, la voluntat de la gent. Torna a ser la Colla qui tiba i qui demana més.

S’ha canviat el format d’algunes actuacions com la fira modernista, la diada del local (un èxit brutal a la Seu d’Ègara. ), o recuperant fer pilars en llocs elevats com el pilar fet a l’agulla de la Mòmia o el tres de nou a la Mola…

Fer el nou de vuit per Festa Major (i per dues vegades), carregar dos i cinc de nou, descarregar el dos a les Santes, tornar a fer el nou de vuit són resultats que fan pensar enn un segon tram de la temporada esperançador. Cal continuar treballant i millorant, però fa bona pinta!!!!!

Vilanova, trenta-ú de juliol de 2014

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!