A la brasa i al caliu

Joan Alcaraz

1.000 VISITES, mil gràcies

General

1.000 visites ha tingut aquest aquest bloc després d’un mes i tres dies d’iniciar-lo. Estic encantat. I vull agrair-vos, i agrair a Vilaweb, aquesta tan interessant experiència intel·lectual i vital. 

Aquest matí, després d’un mes i tres dies de començar a escriure’s, aquest bloc A la brasa i al caliu ha arribat globalment a un miler de visites des de l’inici. Crec que em puc sentir satisfet i, fins i tot, encantat. Agraït que vosaltres -a moltes i molts dels quals, segurament, no conec- us interesseu per les incitacions que aquí recullo i les poques o moltes idees que intento transmetre.

Ho faig amb passió i fins i tot un punt d’emoció, i d’aquí el títol del bloc. Recullo impulsos que es couen a fora i alguns dels que se’m couen per dins. Procuro, sempre que puc, ser fidel a una citació de l’enyorat Jordi Sarsanedas que vaig incloure al meu ex-libris: "Ja sé que sóc indiscret, però m’agrada de barrejar-me amb el que és bonic". Sense defugir els aspectes no tan agradables…

Un altre escriptor, viu i valencià, Martí Domínguez, declarava recentment que ara "influeix més el País Valencià a Catalunya que al revés". I posava com a exemple que dues eines transversals i potents que són al Principat, Vilaweb i El Temps, les han creades valencians. Tinc l’honor de penjar aquest bloc a la xarxa a través de Vilaweb i de col·laborar ocasionalment a El Temps. I tinc l’orgull de provenir en part, i per partida doble -els meus avis mascles eren germans-, del País Valencià, concretament d’Alcoleja (comarca del Comtat), a la serra d’Aitana.

Bingo!, doncs. I repeteixo, mil gràcies per aquestes 1.000 visites. Quan n’hi hagi 5.000 -si el ritme no s’estronca, això pot ser d’aquí a uns pocs mesos- tornaré a donar-vos la tabarra d’aquesta manera més directa i, sobretot, complaguda pel vostre suport.

  1. Amic Joan. Moltes felicitats per la fita assolida. En l’agradable sobretaula del pasat dissabte a Valldoreix, vas manifestar la teva satisfacció al estar a punt d’assolir la màgica xifra, així com la teva gran il.lussió per aquest projecte. La meva felicitació a mes per la xifra assolida es pel contingut del bloc. Transpira qualitat, sinceritat i aporta en  els diferents temes mostrats una exposició amena, clara i sobre tot responent a tot alló que en un moment donat ha significat algo important per tú, des de els apats en determinat lloc, els teus petits plaers, etc. Per tot aixó Joan "Chapeau". Seguirém amb interés el teu bloc.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.