Aragó.

Aquest matí, a quarts d’onze, demanaré permís a la feina i me n’aniré una estona a l’església de Sant Feliu. Suposo que ens hi trobarem centenars de persones per acomiadar-nos de Narcís-Jordi Aragó, que va morir abans d’ahir.

A banda de ser un escriptor i articulista admirat, guardo un entranyable record d’ell quan van venir al poble en ocasió de la presentació del número 50 de la revista Parlem de Sarrià, gairebé a la meitat del camí que la nostra publicació fins ara ha recorregut.

Ens va animar a seguir amb la nostra tasca, va valorar el paper de les modestes publicacions locals i ens va encoratjar a seguir treballant i a no deixar mai d’escriure. Les paraules d’un mestre van servir de reconeixement a un senzill grup de redacció.

Descansi en pau.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *