De res, massa

Telegrames des de Sarrià de Ter

24 de maig de 2015
0 comentaris

Moderació.

Els que em coneixen saben que tinc certa predisposició a deixar-me enredar en qüestió social. I dimecres passat, 20 de maig, la senyora N., directora de Ràdio Sarrià, va enredar-me com un xino i va aconseguir que presentés i fes de moderador en el debat entre els tres candidats a l’alcaldia de Sarrià de Ter.

Dit i fet, a quarts de nou del vespre i a la cafeteria del Coro, davant d’una audiència que feia impressió, vaig poder-me estrenar en la difícil tasca de conduir un debat polític amb les eleccions a quatre dies vista. Jordi Costa, de CiU, Roger Casero, de la Candidatura de Progrés, i Roger Torrent, d’ERC, van posar-me el màxim de facilitats per poder dur a terme la tasca que se m’havia encomanat amb condicions de comoditat. Van parlar dels seus programes, de les seves idees i de la seva gent adreçant-se als presents així com als que ho escoltaven de casa estant, per ràdio.

Escric aquest apunt a escasses hores de l’obertura de les meses electorals. Bona sort, candidats, i que la vostra feina tingui només una prioritat: Sarrià de Ter.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!