De res, massa

Telegrames des de Sarrià de Ter

15 de maig de 2011
Sense categoria
5 comentaris

205è joc literari de Tens un racó dalt del món.

Fidel a la seva cita setmanal, el bloc de Jesús Tibau ens repta a participar en el seu joc literari. En aquesta ocasió cal cercar la inspiració en la imatge proposada, de la mateixa manera que a ell li va servir de punt de partida per un conte del  recull Postres de músic.

Tractant-se del nom d’una ciutat més llarg del món, no se m’ha acudit millor manera de resoldre-ho que amb un microrelat, curt, curt…

Arribat a les antípodes, desitjà per damunt de tot anar fins a la badia d’Hawkey, a Nova Zelanda, a visitar la ciutat amb el nom més llarg del món i menjar-s’hi un entrepà de pernil dolç i formatge en una cafeteria cèntrica. Conservava un vell record d’infància en forma d’aquell cromo de la xocolata Torras, la de tota la vida; la que li donaven la mare per berenar durant els llargs passeigs per la plaça de Vic, la tieta quan anaven de vacances a Alp i l’àvia els dies que l’anaven a veure a la casa pairal de Bot.

Havia viscut fins els divuit anys incapaç d’imaginar-se una tarda sense pa amb xocolata ni un topònim de més de tres lletres.

  1. Banyoles ja va intentar agermanar-se amb aquesta població, però sortia molt car l’anunci de l’entrada.

    PD: Ara pla, o és possible que sigui Mata o Porqueres?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!