Verb i Gràcia ja és al carrer!

Acaba de sortir d’impremta el recull d’enigmes verbals més sensacional que mai s’ha publicat.

Verb i Gràcia. 1000 i + enigmes verbals és una selecció d’enigmes plantejats per membres del grup T’Enigmes? del Facebook, recollits pel col·lectiu Verb i Gràcia, del qual en formem part Rosa Marill, Emma Rafecas, Joan Clotet, Miquel Àngel Gibert, Joan Carles Orengo i un servidor de vostès. Hem comptat amb la col·laboració inestimable de Clàudia Orengo, que ha tingut cura del disseny i la maquetació. Màrius Serra, la clau de volta de l’enigmística del país i la persona que ha servit de nexe d’unió de tots nosaltres, ens l’ha prologat, com si es tractés d’una posta de llarg en societat.

Fa poc més d’un any, amb alguns membres d’aquest col·lectiu ni ens coneixíem. La ratlla tan prima que separa el món real del món virtual i la màgia de les noves tecnologies han fet que allò que va començar com un vol de coloms s’hagi pogut convertir en un paquetet de pàgines, curosament editades i amb un contingut capaç d’execitar les neurones de manera insospitada.

 

L’editorial Llibreria Universitària, de Barcelona, ha fet el miracle de posar-ho al carrer i als prestatges de les llibreries en temps de rècord. Ho trobareu aquesta setmana als millors establiments i al preu de 12 euros. Ningú dóna tants enigmes per tants pocs cèntims. No trobareu millor gimnàstica mental. S’acosta Sant Jordi! En tindreu més notícies!

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *