De res, massa

Telegrames des de Sarrià de Ter

19 de desembre de 2009
Sense categoria
2 comentaris

Enigmàrius al Liceu.

Dimecres vinent, 23 de desembre, de la mà del programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes i el seu equip, al Gran Teatre del Liceu hi tindrà lloc la final de Copa dels Enigmàrius, com a cloenda de la primera part de la temporada enigmística. Passat festes, la competició (amb nova classificació) es reprendrà amb l’inici de la Lliga. I més endavant encara ha d’haver-hi una Champions. Se’ns gira feina.

Els cent primers classificats mundials a la Copa hi som convidats a participar. I hi ha places disponibles per a qui estigui interessat a assistir-hi com a públic. El programa s’emetrà en directe des del llegendari teatre de la Rambla i, segons s’ha anunciat, l’espai dedicat als Enigmàrius anirà de 10 a 11 del matí.

Pel que fa a nosaltres, pobres participants, una vegada més serem presa de les arts de Màrius Serra, que ens farà suar la neurona de valent. Anar a participar en una sessió presencial sempre impressiona, però fer-ho al Liceu encara més. La pregunta és la següent : triomfarem com a bons tenors o desafinarem amb algun gall ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!