Cucarella

Toni Cucarella en roba de batalla

11 d'octubre de 2007
Sense categoria
13 comentaris

Bernabé el fatxa

Les seues
actuacions ja no sorprenen gens. Corroboren una vegada més una exasperant ?per
indecent
?evidència:
s?hi assemblen com dues cagarrutes de cabra (hispànica), el PP i el PSOE. Ací
ja s?ha dit en diverses ocasions que són merda del mateix budell. Antonio
Bernabé, delegat del Gobierno de España en la Comunidad Valenciana
i militant del PSOE, no ha mogut un dit per aclarir tantes i tantes accions
terroristes de la blaveríssima ultradreta espanyola. Ni un sol dit no ha mogut.
Fins al punt que podem considerar-lo còmplice per omissió del seu deure. En
canvi, mireu si s?ha afanyat a ordenar que identificaren els qui han cremat
fotos del rei.
Per les obres els coneixereu, ens diu la Bíblia. I aquests socialistes
espanyols ja els coneixem més que a la ruda. Demòcrates cagats per mitja
galta…

  1. Quan els guanyadors de la guerra de 1.936-39, després d’assessinar a tots els democràtres que van caure a les seues mans, van vore que el pistoler a sou ( Franco ) que havien posat al front de l’estat terrorista-catòlic, es feia vell i algun dia no molt llunyà anava a desapareixer………Van idear un pla per continuar al poder indefinidament………

    Aquest pla, ja ho he explicat altres vegades, consistia en infiltrar amb feixistes, beatos i altre personal adicte al "Meneamiento", totes les organitzacions populars i partits polítics possibles, quan més millor………Van obrir els seminaris i el "frente de Juventudes" i van amollar a tota una caterva de jovenets amb instruccions d’integrar-sea la societat civil i afiliar-se a partits d’esquerra i reconduïr des de la base l’actuació de totes aqeulles organitzaciosn cladestines i "subversives"……..

    És així com l’any 1.970, un grupet de falangistes de Sevilla, va penjar la camisa blava i es va afiliar al PSOE……….Felipe González, Alfonso Guerra i altres facciosos, pistolers falangistes, es van integrar a una cèl.lula "clandestina" del PSOE en Sevilla i van començar a fer teatre i a aparentar el que no havien sigut mai…….

    L’any 1.973, aquest grup de facciosos, mitjançant la trampa, l’engany i la manipulació, aconsegueixen desplaçar als militants històrics del PSOE al congrés de Suresnes ( afores de París ) i s’apròpien de la Secretaria General del PSOE…………Els guanyadors de la guerra de 1.936-39 ja controlaven un partit d’esquerres, ja podien iniciar el camí de la "transició" cap a la "democràcia", ja podien donar gat per llebra a l’opinió pública estatal i internacional………

    La "democràcia" arribaria a ser tant oberta, que fins i tot un partit "socialista" podria arribar al govern……….

    Ací podem vore a Felipe González, a Sevilla, quan amb 18 anys era membre de la Falange, abans de rebre al ordre del vaticà d’infiltrar el PSOE. La foto és d’una manifestació reivindicant "Gibraltar Español"

    Aquest individu una vegada conseguida la Secretaria General del PSOE, es va dedicar apurgar als socialistes honrats, a viudar de contingut ideologic d’esquerres al partit i a col.locar als carrecs de responsabilitat a d’altres facciosos com ell.

    El cas de Bernabé és paradigmàtic, un facciós, o un falangista, o un beato de comunió diaria………Col.locat a la direcció del PSOE, després de 1.973 això és absolutament normal, els autentics socialistes i gent demòcrata no va poder passar de militant de base desprès de la falangistació del PSOE……

    No espereu res bo d’aquesta gent del PSOE, són feixistes disfressats……

  2. Jo duc una setmana amb molta ràbia i molta indignació. Que podem fer? a qui ens aclamem? ja no se com plantejar-ho. És tan gran la impotència, que no m’ho trec del cap. PPSOE són una merda i uns desvergonyits.
    Estic molt emprenyat, moltíssim. Només veient la impunitat amb la que actuaren els feixistes-blaveros el 9 d’octubre al Parterre, et pots fer una idea de la categoria moral de la gentola que tenim a les institucions.

    Salut, i Països Catalans anti-borbònics i anti-monàrquics.

  3. i fa temps també vaig veure molt clar que el millor que podia fer és defensar, lluitar i treballar encara que fos individualment per la independència del País Valencià / Païssos Catalans. El camí és llarg, tortuós, difícil, però és el millor camí per recobrar la dignitat com a poble. Potser, en algún moment, tots els que defensem sense paliatius la independència ens trobem en el camí, però mentres tant i encara que sigui de forma individual, defensaré, lluitaré i treballaré per la independència del meu país, doncs és la millor forma de donar pel cul als espanyols de dretes, de’esquerres de dalt o de baix. Ànim compatriotes.

  4.  Toni, m’he fet habitant de la blogosfera. I et llig amb assiduïtat.Els teus comentaris donen energia. Per descomptat, t’he posat entre els meus enllaços predilectes.

             Salut des de l’alacantí!

           Enric

  5. En sembla increïble que una
    persona com Mª de la Pau Janer no sàpiga qui són
    els del PP, ni on es ficava realment. Visiteu aquesta notícia,
    és interessant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!