De res, massa

Telegrames des de Sarrià de Ter

14 d'agost de 2009
Sense categoria
3 comentaris

Joc 121 de Tens un racó dalt del món.

Participació estival al joc literari creatiu proposat per Jesús M. Tibau al seu blog Tens un racó dalt del món. Cada vegada ens ho posa més difícil, aquest minyó !

Avui tinc mal dia.

Avui tinc mal dia. La mestressa s’ha enfadat i m’ha esbroncat quan m’ha enxampat esbullant-li el cabdell de llana. “Fèlix –ha bramat-: passa a l’eixida ara mateix !”. Allí hi he trobat el dinar servit: un desastre. En comptes dels Friskies de peix que tant m’agraden només hi havia un platet amb pinso amb gust de fetge, realment incomestible. Ha estat llavors quan l’he vist : un ratolinet lluent, grassonet, una delícia…
M’he començat a llepar els bigotis i he mirat d’acostar-m’hi sense fer soroll. Quan m’ha vist amb la cua de l’ull  ha fugit esperitat cap a casa dels veïns, on fan obres.

Ha estat a mig pujar l’escala que l’excavadora l’ha feta a miques. El ratolí s’ha esmunyit per una esquerda del mur i jo he quedat aquí penjat : no puc anar ni amunt ni avall.

I ara prenc el sol amb la panxa buida i m’he adormit. I tinc un malson terrible. Somio que han de venir uns senyors a recollir-me. I que quan em tenen en braços expliquen a la mestressa no sé què i no sé quantos del Departament d’Interior i que haurà de pagar un helicòpter i uns camions de bombers de l’operació de rescat.

  1. “…Ha estat a mig pujar l’escala que l’excavadora l’ha feta a miques. El ratolí s’ha esmunyit per una esquerda del mur i jo he quedat aquí penjat : no puc anar ni amunt ni avall.

    I ara prenc el sol amb la panxa buida i m’he adormit. I tinc un malson terrible….”
    Aquest tros, me’l copiaré, igual que el nom del gat!
    Mira que no ets punyetero ni res!
    Bon dia… Per cert… He vist l’horari de publicació… Que se t’han acabat les vacances? Jejejejeje…
    Jo , ja t’avisaré quan acabin les meves, “vale”? Si Déu ho vol i tot va bé?… Encara en tinc… Espera! Aquest any quin dia comencen els nes a nar a l’escola? Que te’n recordes?

  2. Dius que en Tibau ho ha posat difícil però te n’has sortit molt bé. Realment la bèstia ha tingut un mal dia i encara pot complicar-se més que a vegades els malsons es tornen realitat 😉

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!