Anagrames per a Jesús Tibau.

Dels jocs d’enginy literari que proposa cada dimecres Jesús Tibau –en aquest bloc se’n parla sovint- els anagrames són petites joies d’enigmística verbal. Ens fan trencar el cap de manera extraordinària i, quan se n’obté la solució, la sensació és semblant a la del caçador que torna a casa amb un conill dins del sarró.

 

Un dia vaig intentar confegir-ne algun a partir del títol del seu segon recull de contes, Postres de músic, i de seguida em vaig adonar que les possibles combinacions eren infinites. En sortien d’infames, infumables i poc vertebrats, però de tant en tant n’obtenia algun de passable. Allò que deiem del conill i del sarró.

Queden dipositats aquí en homenatge al narrador i poeta de Tortosa i demano la vostra col·laboració. Si aquestes nits caloroses us és impossible agafar el son, no doneu més voltes pel llit. Proveu de garbellar i remenar lletres i obtenir nous anagrames. Podeu afegir-los per mitjà de comentaris i m’encarregaré d’incorporar-los al cos de l’entrada citant-ne l’autoria, naturalment.

 

PSICO DU MESTRES

MESTRE, DUS PISCO

OSTRES ! DÈCIM PUS !

COMUS PEDESTRIS

MÍSTER : DUC SOPES

COSIM DESTRES, UP !

DESTREMPO SI CUS

IMPUTES DES CORS

SI PETS, DECÒRUMS

POMÉS TÉ DISCURS

DISPUTES MORESC

ES DISCURS EM POT

ÚTERS, MODES, PICS

PRIUS MODEST ? ECS !

CUS MOSTRES DE PI

MESTRE CUS IPODS

TRES CUPIDOS MÉS

PUC DOS I TRES MÉS

Quatre de nous, obra de McAbeu . Gràcies !
 MIDES SET PORUCS
I MUDES SET PORCS
TRES PICS, SOM DEU!
TRES SOM POCS, DIU 

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *