I Torneig d’Enigmàrius.

Dijous vinent -diada del meu sant,  que anys enrere era festa grossa-, mirarem de celebrar-la d’una manera que em fa una il·lusió tremenda. Ja he dit en alguna altra ocasió que servidor de vostès és addicte a les propostes  ludolingüístiques que Màrius Serra llença per terra, mar i aire. Cada matí a tres quarts de vuit, a casa s’atura qualsevol activitat per poder escoltar atentament  l’enunciat de l’enigmàrius que surt per l’altaveu de la ràdio.

Aquesta temporada, entre el mestre Serra i Catalunya Ràdio han organitzat una lliga. A base de participar-hi cada dia i de sumar punts i de suar tinta, una colla d’afortunats -els cent primers classificats del campionat- hem estat convidats a participar en un torneig presencial que tindrà lloc dijous vinent, 19 de març, dia de Sant Josep, a partir de les 10 h. a l’Auditori AXA, a l’Illa Diagonal de Barcelona. La representació de les comarques gironines (ànims a la colla de Cassà de la Selva !, força Josep Vicenç !) hi anem a defensar els colors i a vendre’ns cara la pell.

Durant aquest dies, el programa El matí de Catalunya Ràdio, de Neus Bonet, emet uns petits espais de promoció del torneig, a tall de canvi d’impressions amb els participants i ahir em va tocar a mi. Vaig sortir per ràdio !

Si ens voleu venir a animar, que bona falta ens farà, podeu demanar invitacions aquí.

Ara estic fent gimnàstica mental per mirar de fer-hi un paper passable, però no vull ni pensar en el que pot ser capaç d’ordir el jefe Serra. Faig encreuats, menjo cues de pansa, miro de preservar la neurona que em queda. Ens hi presentarem carregats de diccionaris i xuletes, però em sembla que el més eficient serà resar algun parenostre a Santa Tecla, patrona dels que toquem ídems. Tot hi ajuda !

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *