De res, massa

Telegrames des de Sarrià de Ter

14 de març de 2009
Sense categoria
2 comentaris

I Torneig d’Enigmàrius.

Dijous vinent -diada del meu sant,  que anys enrere era festa grossa-, mirarem de celebrar-la d’una manera que em fa una il·lusió tremenda. Ja he dit en alguna altra ocasió que servidor de vostès és addicte a les propostes  ludolingüístiques que Màrius Serra llença per terra, mar i aire. Cada matí a tres quarts de vuit, a casa s’atura qualsevol activitat per poder escoltar atentament  l’enunciat de l’enigmàrius que surt per l’altaveu de la ràdio.

Aquesta temporada, entre el mestre Serra i Catalunya Ràdio han organitzat una lliga. A base de participar-hi cada dia i de sumar punts i de suar tinta, una colla d’afortunats -els cent primers classificats del campionat- hem estat convidats a participar en un torneig presencial que tindrà lloc dijous vinent, 19 de març, dia de Sant Josep, a partir de les 10 h. a l’Auditori AXA, a l’Illa Diagonal de Barcelona. La representació de les comarques gironines (ànims a la colla de Cassà de la Selva !, força Josep Vicenç !) hi anem a defensar els colors i a vendre’ns cara la pell.

Durant aquest dies, el programa El matí de Catalunya Ràdio, de Neus Bonet, emet uns petits espais de promoció del torneig, a tall de canvi d’impressions amb els participants i ahir em va tocar a mi. Vaig sortir per ràdio !

Si ens voleu venir a animar, que bona falta ens farà, podeu demanar invitacions aquí.

Ara estic fent gimnàstica mental per mirar de fer-hi un paper passable, però no vull ni pensar en el que pot ser capaç d’ordir el jefe Serra. Faig encreuats, menjo cues de pansa, miro de preservar la neurona que em queda. Ens hi presentarem carregats de diccionaris i xuletes, però em sembla que el més eficient serà resar algun parenostre a Santa Tecla, patrona dels que toquem ídems. Tot hi ajuda !

  1. He demanat permís i també em donen el dia de festa… i es que aixó no m’ho volia perdre. Tinc l’entrada! juà, juà, juà! Em veuràs vestida d’embotit!!!!! Quina il.lusió que em fa poder coneixer a tots els Sansalvadors!

  2. Doncs jo, malauradament, no crec que pugui ser-hi, entre el públic.

    Només per l’emoció ja val la pena baixar i provar, no?

    Jo també sóc una bona fan del senyor Serra i em moro de ganes de llegir-li el darrer llibre, que em fa tot l’efecte que ha de ser interessantíssim. Pel que fa a Cat Ràdio, et confesso que encara estic sumida en el dol Bassas i que he deixat de sintonitzar-la…

    I m’ha fet molta gràcia això de l’Excalèxtric de ton fill; l’hauràs de tenir ben a la vora, d’apuntador, per si de cas… Que de vegades als adults ens fallen les neurones: tot i que confio que a tu no et passi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!