De res, massa

Telegrames des de Sarrià de Ter

2 d'agost de 2008
Sense categoria
0 comentaris

Els mitjons blancs.

La premsa publicava ahir que el govern xinès ha dictat una sèrie d’instruccions encaminades a millorar la imatge internacional del país durant aquestes setmanes de jocs olímpics. 

Es pretén que milions i milions de ciutadans observin unes normes de comportament personal que permetin mostrar la cara més amable del gegant asiàtic. Treure la carn de gos de menús i cartes d’establiments d’hostaleria, extirpar l’hàbit d’anar escopint pel carrer, no anar a visitar els veïns en pijama… i evitar l’ús de mitjons blancs quan es calcin sabates negres.

 

Si un país com la Xina, sempre sota permanent denúncia de manca de respecte per les llibertats, que manté vigent la pena de mort, a qui els tractats internacionals   sobre medi  ambient li sonen a    música celestial  … aconsegueix que els seus súbdits eliminin els odiosos mitjons blancs, haurà fet un gran pas endavant.

 

A veure si algun dia (nosaltres no ho veurem, però els nostres fills o néts potser si) s’organitzen unes olimpíades a Londres i el govern britànic decreta mesures similars. Per allò de les sandàlies amb mitjons …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!