De res, massa

Telegrames des de Sarrià de Ter

11 de desembre de 2014
0 comentaris

Fotomaton.

Faig temps per acudir a una cita i repasso el diari dins el cotxe. A pocs metres hi ha una parada d’autobusos amb una noia solitària que espera sota la marquesina protectora. Treu el telèfon mòbil i comença a fer-se selfies. Amb el braç ben estirat es fa un retrat de tres quarts cap a la dreta, una altre cap a l’esquerra, un tercer buscant una vista pràcticament zenital, un altre asseguda, un més dreta… Què en deu voler fer, de tants autoretats en un no-lloc tan poc glamurós com és una parada d’autobusos de poble?
Segurament en pocs segons seran tots penjats a qualsevol xarxa social. Els deurà enviar a les seves amigues, a les companyes d’institut o al seu xicot.

Anys enrere, la sola possibilitat que hi havia de fer-se unes quantes fotos creatives de manera immediata era acudir a un d’aquells aparells fotogràfics que feien quatre instantànies, l’una darrere l’altra, per unes poques monedes. Passaves la cortineta, posaves el tamboret a la teva mida fent-lo rodar i aguantaves les quatre foguerades del flaix. Ara, les càmeres digitals dels mòbils han estat la mort del fotomaton.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!