Des del meu criteri

BLOC D'OPINIÓ DE JOSEP MARIA CASTELLS (BALAGUER)

3 de març de 2013
0 comentaris

BUTACA I CRISPETES:Siete psicópatas, Searching for sugar man i Blue Valentine

BUTACA I CRISPETES

JOSEP A.DÍAZ

Siete psicópatas * * *                                                                                                                                  Martin McDonagh, director de la celebrada “Escondidos en Brujas”, realitza aquest notable thriller amb tocs d’humor negre que estaria en una línia post-tarantiniana. Protagonitzada per un atractiu elenc d’actors encapçalat per Christophen Walken, Sam Rockwell, Colin Farrell i Woody Harrelson interpretant a personatges peculiars, aquesta és una proposta divertida i amb enginy, gràcies a un gran guió. Pot arribar a ser un film de culte.

 

Searching for sugar man * * * *                                                                                                      Estem davant d’un descobriment. Es tracta d’un excel·lent documental musical sobre la búsqueda de dos seguidors d’un músic oblidat que, sense saber-ho, és un ídol per a molts. Més enllà de l’interés que pot suposar pel amants de la bona música, la película fa engantxar a l’espectador per la manera en què està explicada, fins al punt que, a més a més de ser una proposta didàctica, pot emocionar. Merescuda guanyadora de l’Oscar i una de les estrenes més interessants de la setmana.

 

Blue Valentine * * * *                                                                                                                             Amb dos anys de retard arriba aquest contundent drama indie que explica la història d’una parella. Després d’haver construït junts un camí en què han viscut junts durant anys i han tingut una filla, en el moment de casar-se, a partir del seu present assistim al passat del matrimoni des que es van conèixer. La descripció del desmonorament de la parella es realitza molt bé, sense dramatismes exagerats i sostingut per dos pilars: el duet protagonista interpretat per un notable Ryan Gosling i una immensa Michelle Williams, candidata a l’Oscar pel seu paper. Per tant, val la pena veure aquest film, tenint en compte que arriba des de la indústria de Hollywood on no es usual trobar-se amb produccions com aquesta. 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!