Des del meu criteri

BLOC D'OPINIÓ DE JOSEP MARIA CASTELLS (BALAGUER)

3 de juliol de 2013
0 comentaris

Des del meu criteri (1)

Estiu prometedor a Balaguer


S’acosta l’estiu i Malgrat la gran crisis que està passant Catalunya i la població de Balaguer, els negocis de serveis d’hostaleria estan apostant per l’economització, especialització i per la creativitat alhora d’oferir els seus serveis. 
Tot i que encara no s’ha arribat al màxim de volum de clientela, els empresaris es mostren satisfets per la bona rebuda que han tingut les seves ofertes d’estiu. 
Els clients que aquest estiu el passaran a la ciutat, no es desplaçaran gaire més lluny de la comarca, tot i que alguns d’ells, anirà a la platja ni que sigui per fer una 
remullada d’un dia. 
Els bars,cafeteries i geladeries de Balaguer, esperen tenir una clientela amb menys butxaca, i per això estan oferint millor qualitat de producte a “
low cost”. 
Aquest estiu és sobretot pels joves, un dels més balaguerins que es viurà a Balaguer.El “
Correbars”, La ja coneguda Transsegre, l’Estiu-esport i altres esdeveniments ompliran gom a gom la ciutat. Aquests mesos d’estiu serviran entre altres coses per a que alguns joves de Balaguer trobin feina en restaurants, pizzeries, geladeries, iogurteriesetc..
Balaguer tampoc no s’ha quedat de braços plegats alhora de mostrar el seu suport al concert de la llibertat que es va fer el dissabte al Camp Nou de Barcelona. 
A Balaguer desenes de desenes de persones es van aplegar a la plaça del Mercadal. Es donava el cas que coincidia amb una de les festivitats més innovadores de la ciutat: el “
Correbars“. Va ser molt emocionant viure el que passava a Barcelona desde la capital, i a la plaça porticada més gran de Catalunya. 
Seria interessant que aquest tipus d’actuacions que intenten proporcionar als ciutadans maneres de viure junts moments com aquests, s’anessin incorporant sempre que hi hagi 
interes per la ciutadania. 
La ciutat, cada cop s’està convertint més nacionalista, independentista i es pronuncia i assisteix a actes com aquests sense temors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!