marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

7 de gener de 2013
0 comentaris

SOLIDARIS AMB L’EDITORIAL MOLL

L’Editorial Moll, fundada fa setanta-vuit anys per Francesc de B. Moll, promotor també de l’Obra Cultural Balear, està passant per seriosos problemes econòmics. Per aquest motiu, els seus responsables sol·liciten ajut. En una carta als amics, indiquen que

Actualment l’Editorial Moll es troba en una situació que reclama una vegada més la vostra solidaritat. Una sèrie de circumstàncies adverses ens obligaren a principi de l’any 2012 a sol·licitar concurs voluntari de creditors, que ara és a punt de resoldre’s. Això vol dir que haurem de fer amb urgència una sèrie de pagaments que fins ara havien estat retinguts, quan encara el pla de sanejament aplicat tan sols comença a donar el seu fruit.

Per això ens és molt necessari acudir a la generositat del nostre públic. Si molts dels qui comparteixen els nostres ideals fessin una aportació de 25 a 50 euros cada un, bastaria per reunir una quantitat suficient per assegurar la continuïtat de l’empresa.

Si voleu correspondre a la nostra crida, la forma més senzilla seria enviar-nos un taló barrat a nom de l’Editorial Moll per la quantitat que volguéssiu aportar, o bé fer una transferència a un dels nostres comptes corrents que figuren a continuació:

 

BMN-Sa Nostra, c/c 0487 2177 11 2000009050

Banc de Sabadell, c/c 0081 7040 71 0001073717

 

La quantitat aportada no cal que sigui a fons perdut: si ens retornau l’adhesió al Cercle d’Amics de l’Editorial Moll, en qualsevol moment la podreu fer servir per adquirir llibres del nostre fons, fent-nos la comanda corresponent.

També podeu adquirir llibres directament, mitjançant la nostra pàgina web (www.editorialmoll.cat). O bé ens podeu ajudar de manera indirecta adquirint llibres del nostre fons a través de la vostra llibreria habitual.

Us agraïm per endavant la vostra resposta, que si és positiva, ens permetrà mantenir amb noves energies el nostre compromís de servei a la nostra llengua i a la nostra cultura”.

A banda d’aquesta demanda d’ajut, l’Editorial Moll té en projecte la publicació del sisè volum de l’obra “Aplec de Rondaies Mallorquines d’en Jordi des Racó”, edició a cura de Josep A. Grimalt amb la col·laboració de Jaume Guiscafrè.

Atesa la importància del projecte i el gran interès que desperta entre els amants de la nostra cultura i en concret de les tan estimades rondaies de Mn. Alcover, creuen que es presta especialment per a una iniciativa de micromecenatge com la que ofereix verkami.

Es tracta d’aportar una quantitat a les despeses d’impressió i, a canvi, rebre una recompensa. Les recompenses superen el preu de venda al públic que tendrà el volum una vegada publicat. Així és que ens animen a participar-hi entrant a:

http://www.verkami.com/projects/3819-edicio-de-l-aplec-de-rondaies-mallorquines-vol-vi


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.