marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

9 de febrer de 2018
0 comentaris

QUAN VESSA LA VERGONYA

Catalina Serra Garcías és consellera electa del Consell de Mallorca i portaveu titular de C,s i ahir, en el ple d’aquesta institució, va ofendre greument Josep M. Llompart en l’argumentació de l’abstenció del seu grup polític en la votació pel suport del ple del Consell a l’Any Llompart.

Catalina Serra Garcías, administrativa d’Emaya del 1970 al 2015; presidenta de la Fundación Patronato Obrero de San José del 1995 al 2011; presidenta de l’EAPN ((European Anti Poverty Network) Illes Balears del 2011 al 2012, en la mateixa sessió mesnyspreà i blasmà l’Obra Cultural Balear.

Catalina Serra Garcías, que té el nivel B de català segons fa constar en la formació acadèmica del seu currículum vitae que es pot consultar en el web del Consell de Mallorca (https://seu.conselldemallorca.net/ca/el-ple), en les seves intervencions en el ple d’ahir va mostrar una arrogància tavernària impròpia en una institució pública de representació. I una insolència vers altres conselleres i consellers que demostra fefaentment que no li importa gens la institució, ni res que tingui a veure amb Mallorca o amb les altres illes. Palesà que abomina la nostra llengua i cultura, la nostra història i les nostres necessitats com a poble. I va fer apologia de la neciesa.

Catalina Serra Garcías no ha llegit Llompart ni sap res d’ell més enllà del nom; ni coneix res de l’OCB però ahir va voler menystenir-los i no ho aconseguí, clar. L’únic que demostrà, i consta en acta, és que avergonyeix el sentit de la dretura la qual cosa la fa indigna d’ocupar l’escó que ocupa.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.