marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

5 de juliol de 2017
0 comentaris

PRESENTACIÓ DE “FUNDACIONS DARDER–MASCARÓ”

L’activitat conjunta que desenvolupen les Fundacions Emili Darder i Ateneu Pere Mascaró des del 2010 ha evolucionat en la creació de “Fundacions Darder-Mascaró” com a espai on dur a terme les activitats posant el focus en afrontar els reptes que el present i el futur del País demandaven ocupant un espai polític i social d’esquerra, ecologista, feminista i sobiranista.

Així, els protocols de col·laboració d’ambdues entitats han desembocat en una marca que canalitzarà les activitats que el País necessita per impulsar “laboratoris d’idees” que amb solvència i criteri sàpiguen afrontar l’anàlisi de la nostra pròpia realitat, avaluar les experiències que tant des de les institucions democràtiques progressistes com des de la societat civil es posin en marxa, aportar idees noves per construir projectes alternatius i abordar a fons la formació de quadres per construir i mantenir una societat futura.

La nova fase oberta amb la creació d’aquesta nova identitat pretén per un costat unificar baix un sol nom la unió de les dues fundacions i facilitar la imatge del nou col·lectiu. Els objectius són donar continuïtat a la feina feta i impulsar totes les àrees i espais de feina dotant-los de major projecció.

“Fundacions Darder–Mascaró” es presentarà el dimecres 12 de juliol a Ca’n Alcover a les 19h. a un acte on també es farà una exposició de les activitats dutes a terme durant el curs 2016–2017 i s’explicarà la idoneïtat de la creació d’aquesta marca i quines són les activitats previstes a cada àrea per al curs 2017–2018.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.