marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

27 de maig de 2013
0 comentaris

LIURATS ELS PREMIS DE MAIG DE LA DELEGACIÓ D’INCA DE L’OCB

El Centre Bit d’Inca acollí ahir horabaixa l’acte de lliurament dels Premis de Maig, que organitza cada any l’OCB d’Inca amb la finalitat de guardonar diferents persones o entitats que han treballat en defensa de la nostra llengua i cultura. Aquests premis celebren enguany la setzena edició. 

El Premi Berenguer d’Anoia, que premia persones o entitats que han contribuït a la dinamització sociocultural d’Inca, es va concedir a Antònia Santandreu i Malén Cirer pel seu programa escolar “El poeta del mes”.
El Premi Miquel Duran i Saurina, que premia persones o entitats que s’hagin distingit per la seva contribució a la normalització lingüística en el món de la comunicació, va ser concedir a Llorenç Cloquell, conegut també pel Màgic Cloquell.

El Premi Fra Miquel Colom, destinat a persones o entitats que s’hagin destacat en la recerca i/o divulgació de la nostra cultura en un determinat àmbit social o del coneixement, a Miquel Duran i Ordinyana.

El Premi Pau Casesnoves, adreçat a persones o entitats que hagin contribuït a la reivindicació o a la promoció de les nostres senyes d’identitat, s’atorgà al grup de música Taverners.

El Premi Pere Joan Llabrés, adreçat a persones o entitats que s’han destacat per la seva contribució a l’estudi, la conservació o la promoció del patrimoni arqueològic, artístic o cultural de Mallorca, es concedí a Guillem Morro Veny.

Finalment, el Jurat dels Premis de Maig atorgaren una menció especial a l’ AMPA del CEIP Miquel Duran i Saurina.

En aquest acte hi actuaren Al-Mayurqa, Taverners i el Màgic Cloquell.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.