marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

26 de febrer de 2015
0 comentaris

L’ANUARI 2014 DE CONTRAINFO.CAT

“Contrainfo.cat” és un mitjà de comunicació al servei de les lluites socials transformadores que, entre d’altres objectius, vol contribuir a la creació de xarxes de mitjans de comunicació independents i oferir una mirada crítica i diferent,  no influenciada per interessos polítics i/o econòmics, de la realitat social, especialment mallorquina. Així, vol visibilitzar aquestes lluites que solen ser ignorades en els mitjans corporatius.

Des de fa quatre anys, “Contrainfo.cat” elabora una “Anuari” amb un doble objectiu: per una banda, arreplegar fidelment i acurada els treballs, causes i lluites dels diferents moviments socials de Mallorca i, per l’altra, recopilar la memòria necessària per poder fer les revisions oportunes en anys posteriors, aprenent dels errors i potenciant les victòries.

L’elaboració de l’Anuari és possible gràcies a la feina dels col·laboradors i entitats que hi aporten la seva experiència, idees, temps, imaginació i el més important de tot: les paraules i l’emoció amb les que lluiten dia a dia. D’aquesta manera, contrainfo.cat fa un balanç de les lluites, destacant-ne els punts febles i forts, així com els reptes de futur que s’hi presenten. En el de 2014 hi han participat una seixantena d’activistes.

L’Anuari 2014 de Contrainfo.cat, que es presentarà demà divendres 27 de febrer a les 19h a Can Alcover, és fruit del compromís d’aquests activistes que construeixen dia a dia una Mallorca més  lliure i justa. Els impulsors esperen que l’Anuari serveixi per afrontar amb més força els reptes del 2015.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.