marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

18 de setembre de 2012
0 comentaris

L’ABRAÇADA AMOROSIDA D’ENCANTS DE JAUME SANTANDREU

L’alba, avui des de Can Gazà, barrejava el blau i el roig a discreció. Anam força ocupats amb els “Encants de Sa Casa Llarga” que, en el seu equador, presenta bona entrada. Queda l’esforç final i el nostre coc i síndic, Jaume Santandreu, fa un reclam amorosit per coronar l’èxit.

 

El mercadet dels encants de Sa Casa Llarga ha superat la prova dels tres primers dies.
Quin alè, Deu meu! Estam que no hi cabem de goig. Fins i tot l’angoixa comença a cedir. L’invent ha funcionat.
El surrealisme dels nàufrags de l’alcohol aferrats a una bota de vi ha surat. Els àpats a la fresca de l’arbreda han estat una delícia.
Fins i tot hem endossat alguns mobles. La cordialitat de la comunicació ha resultat una meravella.

Tot gràcies als amics. Ara com mai sabem que ens estimau i que creieu en la utopia de Can Gazà, com és recuperar la dignitat dels esmicolats amb la feina i la responsabilitat.

Amics, us necessitam  per coronar l’eixida dels Encants.Necessitam que els que no heu vingut –molts, encara– ens visiteu. Que faceu córrer la notícia. Que ens envieu gent.
Passam una penada pensant que els dies feiners dinarem tots sols. El servei de la menjua està obert a totes hores.Ens vendria molt bé reposar mobles, quadres i ornaments.
Ens resta vi, però unes botelles no ens vendrien gens malament. A la col·lecció hi manquen mostres de collites mallorquines.
Us repetesc la promesa que he jurat als amics de Manacor, Pollença, Esporles, Binissalem i de Ciutat, tot compartint taula: “Si aquesta eixida surt bé i ens eixampla just per alenar els nus que ens ofega, no us tornarem molestar fins a Nadal”.
Amics, gràcies. Us esperam de 10 a 20, tots els dies de la setmana, fins a diumenge a vespre.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.