marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

5 d'octubre de 2019
0 comentaris

ÈXIT DEL PRIMER VERMUT AL TALLER MARGINÀLIA

Amb la sala dels Encants plena a vessar, en el Taller Marginàlia s’hi ha celebrat el primer “Vermut dels primer dissabtes” que ha tengut com a protagonistes “Els Caminants”, un grup musical nascut de l’associació “Amics de Seminari”. Han interpretat dotze cançons arranjades o adaptades per membres del propi grup o d’altres seminaristes. D’aquest repertori, tres cançons eren poemes de Jaume Santandreu, síndic general de Can Gazà, i un altre de Jaume Mateu i Martí, president, musicats per Biel Vilanova. A més de Biel Vilanova, formen “Els Caminants”: Tomeu Mas, Joan Brunet, Cecili Buele, Pep Portell i Josep Lluís García Mallada.

Es pot assegurar que s’ha acomplert l’objectiu d’aquestes trobades  mensuals que no són altres que obrir Can Gazà a totes les manifestacions artístiques i, ensems, a la societat. El que es pretén és sensibilitzar sobre les fretures de l’exclusió social més extrema i els camins que, des de Can Gazà, miram d’enginyar per omplir el sot en què han caigut.

El proper “Vermut del primer dissabte” se celebrarà el proper dissabte dia 2 de novembre i es dedicarà als infants que moren a la Mediterrània en l’intent d’aconseguir entrar a Europa des del continent africà.

 

ULLS DE FALCONER
11.10.2009 | 10.57
NOCTURN
12.08.2018 | 4.24

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.