marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

15 d'octubre de 2012
0 comentaris

EN MARXA LA TERCERA RUTA DE CAMINS CONTRA MENTIDES

La tercera ruta de l’acció “Camins contra mentides” ha arrencat avui, dilluns dia 15 d’octubre, del monestir de La Real, a Palma. Aquesta vegada han estat dues, les columnes de jubilats que han partir, una que finalitzarà a Inca i l’altra que ho farà a Sóller.

 

Els pobles i barriades de Palma i nuclis de població diversos que visitarà una de les columnes seran Establiments; Esporles; Puigpunyent; Galilea; Es Capdellà; Calvià; Palmanova; Magaluf; Son Ferrer; El Toro; Santa Ponça; Peguera; Camp de Mar; Port d’Andratx; S’Arracó; Andratx; Estellencs; Banyalbufar; Valldemossa; Deia i Sóller, que serà on acabarà dia 21 d’octubre.

L’altra columna passarà per Son Sardina; S’Indioteria; Son Cladera; El Vivero; Pont d’Inca; Pla de Na Tesa; Son Ferriol; S’Hostalot; Sa Cabaneta; Pòrtol; Santa Maria; Palmanyola; Bunyola; Orient; Alaró; Consell; Binissalem; Lloseta; Mancor i Inca, on acabarà dia 20 d’octubre.

Als documents que s’han repartit fins ara entre la població que els jubilats han trobat pels diferents municipis que han visitat, l’autoria dels quals correspon al GOB, al sindicat STEI, la Fundació S’Olivar o redactats per membres de Jubilats per Mallorca, s’hi ha d’afegir aquest pic una publicació elaborada per l’Obra Cultural Balear, el coordinador de la qual, Tomeu Martí, s’afegirà com a integrant d’una de les columnes. La nova publicació que es repartirà fa esment a l’espoli fiscal que pateixen les illes Balears i a les repercussions negatives que per a l’economia illenca representa, i a l’atac a la llengua pròpia que representa la modificació de la Llei de Funció Pública que es va aprovar al Parlament el passat més de juliol.

Al sus d’aquesta tercera ruta hi havia representants de les diferents entitats que han donat suport, col·laborant amb la logística de l’acció o aportant documents que s’han repartit, entre les quals cal destacar el GOB; ATTAC Mallorca; Padrines i padrins Flauta del 15M; OCB; Drets Humans de Mallorca; Fundació S’Olivar; Antics Escoltes de Mallorca, el sindicat STEI;  l’Associació per a la Recuperació de la Memòria Històrica; i la Fundació Emili Darder.

Jubilats per Mallorca espera que els expedients sancionadors que inspectors de l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palma, varen incoar per la feina divulgadora que representants de la nostra entitat varen fer en el decurs de la segona ruta, no representi cap obstacle per al normal desenvolupament d’una acció, ni cap pretext per obstaculitzar la llibertat d’expressió.

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.