marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

3 d'abril de 2012
0 comentaris

DIMARTS, 3

Jornada gazanenca. El temps bo embelleix especialment l’indret i els residents també reverdeixen. Com les ofertes d’ajut d’amics de Can Gazà que no es cansen de fornir-nos de coratge i de mitjans de subsistència. Ara mateix, uns joves molt dinàmics han organitzat una jornada artística multidisciplinar per a totes les edats. L’esdeveniment tindrà lloc el proper dia 19 de maig a Sa Casa Llarga.

En paral·lel i a través del portal web Verkami, demanen col·laboració econòmica per començar a millorar la instal·lació elèctrica del casal de Can Gazà, que reclama recanvi amb certa urgència. El pressupost total és de 3.500 euros. Clicau a http://www.verkami.com/projects/1638-beneficio-2012/ i obtindreu tota la informació.

Havent dinat cita a Can Alcover amb el diputat de CIU Carles Campuzano, que s’ha interessat per Tomeu Amengual, que manté la vaga de fam contra la política de desnormalització lingüística del bauzanisme. També s’interessa pel moviment que s’ha generat al voltant de la reclamació del manteniment dels drets lingüístics dels catalanoparlants de les Illes Balears i sobretot de les escomeses que patirà el català a l’escola si no aconseguim que el seny i la raó prenguin el Consolat de Mar. També li hem fet arribar el neguit per Enric Gonyalons, el cooperant mallorquí raptat a Tinduf (Argèlia) i que actualment sembla que està retingut a Mali, país que, per més afegir angoixa a la situació, acaba de patir un cop d’estat.

I retornat a casa, a seguir llegint “Crim de sang”, de Sebastià Alzamora. Esplèndid!

 


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.