marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

15 de gener de 2015
0 comentaris

CONVOCAT EL VII CONCURS DE MICROMETRATGES CINE GOYA

L’OCB de Manacor i “Xítxeros amb empenta” convoquen el VII Concurs de Micrometratges Cine Goya, una convocatòria oberta a tothom i a totes les edats. Es poden presentar tants micrometratges com es vulgui, però només es podrà optar a un sol premi. La durada del treball ha de ser d’un màxim de 2 minuts. El tema és totalment lliure i els formats de lliurament poden ser .AVI, .MOV o .FLV. El suport ha de ser en CD o en DVD.

Les obres s’han de presentar dins un sobre gran que contingui: el CD o el DVD; un sobre petit i tancat amb totes les dades personals i de contacte; un pseudònim clarament visible en els dos sobres i en el CD o DVD.

La llengua de comunicació serà el català, tot i que també pot ser mut.

El termini de lliurament acabarà dia 2 de març del 2015. Es podran presentar a l’OCB de Manacor (c. de Jaume II, 15) els dilluns de 19.30 a 20.00 hores; o a l’OCB de Palma (c. de Jaume Ferran, 60), telèfon 971 723 299, en horari d’atenció al públic.

El període de votació a les xarxes socials acabarà dia 11 de març de 2015.

El jurat atorgarà tres premis: 1r premi de 300 euros + obsequi; 2n premi de 200 euros + obsequi; 3r premi de 100 euros + obsequi. A part, hi haurà un premi especial al micrometratge més votat a les xarxes socials: 100 euros + obsequi. A aquest premi el podrà guanyar qualsevol consursant i podrà coincidir amb un dels tres atorgats pel jurat.

El veredicte es farà públic en un acte públic dia 30 de març del 2015 a la seu de l’OCB Manacor, al carrer de Jaume II, 15, a les 20.00 hores. S’entregaran els premis i es projectaran els micrometratges guanyadors.

L’organització prendrà les mesures necessàries per al maneig de les obres. No restarà obligada a respondre dels danys i/o accidents que les puguin afectar. Així mateix, també es reserva el dret d’admissió al concurs dels micrometratges presentats i no es fa responsable del contingut d’aquests. L’OCB i “Xítxeros amb empenta” tendran el dret d’exhibir i projectar les obres, sempre amb caràcter cultural i no lucratiu.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.