marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

17 de març de 2015
0 comentaris

CONVERSAR PER CONVÈNCER

La glossadora Maribel Servera, els glossadors Mateu Matas, “Xurí” i Pere Joan Munar, i el duo musical Donallop han estat els encarregats per l’Obra Cultural Balear de presentar a Ciutat, al teatre sindical de Comissions Obreres, la campanya “Conversem”. Els glossadors han fornit els assistents de bons lemes i arguments per participar activament en aquesta campanya que pretén que els mallorquins i les mallorquines siguin més conscients dels seus drets lingüístics, del seu patrimoni cultural i de la necessitat d’impulsar el català com a llengua de la cohesió social.

“Vénen temps de lluitar amb la paraula”; “conversar per ensenyar d’on venim i cap on anar”; “per avançar, conversem”; “conversar per vèncer i per convèncer”; “conversar és l’esperança”; “conversarem per  lluitar junts i renéixer”; “conversem per créixer i poder viure…”. “No és temps de por, sinó de sortir a la mar”, asseverà Mateu Xurí.

Acte amb molta càrrega emotiva per presentar una campanya que, com indicà el president de l’entitat en el començament, sols és l’inici d’una baula d’exposicions i converses que tendran el punt final dia 25 d’abril, la Diada per la Llengua de l’Obra Cultural Balear, a través de la qual es dirà fort, clar i català als governants presents i futurs que volem un país construït des de la defensa de les nostres arrels, amb el català com a llengua de la cohesió social. L’Obra Cultural Balear vol que la nova etapa que s’obrirà amb les properes eleccions del mes de maig es basi en el consens, el diàleg i en el respecte a la ciutadania i a les seves demandes.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.