marginàlies

Jaume Mateu i Martí des dels marges atalaiats de l’illa, de les lletres i de les vides mòltes

22 de maig de 2009
0 comentaris

CÒMIC NOSTRUM I CAN GAZÀ

Avui, en el pati de la Misericòrdia, arranca la segona edició de la fira “Còmic Nostrum”, un esdeveniment nascut de l’Associació d’Amics i Víctimes del Còmic que vol convertir-se en un referent sociocultural a l’illa i a l’exterior, a més de donar a conèixer els autors de còmic de la nostra illa.  Col·laboren en aquesta edició els departaments de Presidència, de Cultura i Patrimoni i de Joventut i Igualtat, del Consell de Mallorca. Els resultats de la primera fira, l’any passat, avalen unes magnífiques  quotes de participació empresarial i, sobretot, ciutadana.

Aquesta segona fira Còmic Nostrum comptarà amb autors i investigadors de nivell internacional com  Mariel Soria, molt coneguda per la seva sèrie Mamen; Paul Gravett, Antonio Martín, Felipe Hernández  Cava, Tayo Fatunla, Mohammed Nadrani i d’altres que s’atansaran a l’amplitud i la profunditat estètica i temàtica del còmic.

Complementaran aquesta participació, xerrades, exposicions, tallers i diverses actuacions que tindran com a eix la creació africana en còmic.

Val a dir que l’organització d’aquest esdeveniment ha volgut que la recaptació del bar que s’instal·larà  en el recinte i les aportacions voluntàries dels visitants siguin per a Can Gazà, un motiu addicional per visitar la fira.

La il·lustració d’aquesta nota correspon al còmic “Cristóbal Nazareto”, d’Alex Fito, amic de Can Gazà qui, a més, basa la història d’aquest títol en l’obra de Jaume Santandreu.


Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.