PELL ESCARRUFADA

Les empremtes de l’aigua de pluja –la millor per a cuinar els llegums- són poderoses. Sobretot les gotes darreres que, tot i saber la brevetat de la seva constitució, juguen amb l’equilibri, la llum i les formes per fer més cridanera i sòlida la seva naturalesa incolora. Davallen lentament i entenimentada tot allò que queda com a suspès a l’aire, tot fent gairebé eterna la seva caiguda cap al sòl o la terra on acabaran evaporant-se per seguir jugant i delejant acaronar les llimones del corral que han començat a madurar.

Sent així, una llimona i un grup de gotes d’aigua de pluja m’han fet creure que el fruit era un pit de color verd que les gotes entremaliades convertien en pell escarrufada.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *