CORRUPCIÓ INFORMATIVA

A IB3 Televisió, en el programa d’horabaixa “Cinc dies”, una de les seves reporteres parla de la quantitat de persones que viuen a Ciutat sota els ponts de la via de cintura; que la COVID-19 està comportant un augment considerable de les persones sense sostre.

Fins aquí, bé, però l’èmfasi el posa en la brutor que generen aquestes persones, en les queixes expressades per les brigades de neteja, de la gran quantitat de xeringues que es troben. I també de les queixes de comerciants i veïns, que estan farts dels problemes que provoquen. Així, ja ha assimilat aquestes persones que viuen a la intempèrie amb la conflectivitat, passa prèvia per, si de cas, s’ha de parlar de delinqüència de manera oberta.

Per reforçar aquesta tesi entrevista una farmacèutica i li demana directament sobre la conflictivitat dels sense sostre. L’apotecària s’esforça a dir que el més important era trobar una solució per a aquests necesitosos, però la reportera insisteix en els problemes que generen, i la farmacèutica insisteix que, sí es donen, estan avesades a tractar aquestes situacions i que sempre es resolen positivament.
La reportera no entrevista ningú més; als de l’assentament, ni pensar-ho: imatges de lluny com si encomanassin el mal més maligne. Clou el reportatge com ha començat: tractant d’ilotes els mancats de sostre.

Objectiu acomplert. Lamentable, pura corrupció informativa.

Afegeix un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *