LA PELL DE BRAU

Taller personal de J. Soler i Àlvarez

16 de juliol de 2008
0 comentaris

ERC exigeix retirar la concessió del servei de Bicing a Clear Chanel

Ricard Martínez titlla “d’inadmissibles” les declaracions del director de la companyia en carregar als ciutadans la responsabilitat del mal servei.

El regidor d’Esquerra Republicana, Ricard Martínez, considera que “l’empresa Clear Chanel no està preparada ni tècnicament ni mentalment per gestionar un servei públic a Barcelona com és el Bicing”. Per aquest motiu, el grup d’Esquerra reclama a l’Ajuntament el rescat de la concessió amb la retirada automàtica de la gestió a aquesta empresa un cop ha quedat demostrat que es tracta d’un servei exitós en la seva teoria però que en la seva posada en pràctica està fracassant dia rere dia.

 

Arran de les declaracions del director de Clear Channel imputant a l’usuari la responsabilitat d’esperar massa d’un servei, el Grup municipal d’ERC a Barcelona considera “inadmissible que algú que presta un servei públic a la ciutat carregui contra els seus ciutadans/es imputant-los el deficient servei que es presta”.

 

Ricard Martínez ha afirmat que “algú que pensa que les expectatives dels ciutadans de Barcelona respecte un servei públic són massa elevades, és algú que pensa que Barcelona és una ciutat provinciana i de segona”. “A més, cal tenir en compte la mentalitat amb la que s’està donant un servei públic que a tenor de les paraules de De Juan , és despòtica i proteccionista, tractant els ciutadans usuaris de súbdits ignorants”.

 

Així doncs, tant per la mentalitat amb la que es presta el servei públic, com per la deficient capacitat tècnica de donar un servei normalitzat i per la consideració que Barcelona no ha de tenir un servei de més qualitat, ERC creu que Clear Channel no està preparada per continuar la gestió i ha de cedir aquesta a l’Ajuntament de la ciutat.

 

Des del Grup municipal d’ERC també es considera un despropòsit que el director de Clear Channel demani comprensió pel fet que el Bicing només fa un any i mig que està en funcionament, quan ha estat el mateix Ajuntament i l’empresa que han accelerat la implantació del Bicing escurçant el calendari previst gairebé dos anys apostant per la quantitat i l’extensió del servei en contra de la qualitat d’aquest.

 

Ricard Martínez es mostra sorprès de la banalització que s’està fent del sistema informàtic, anunciant petites correccions però sense abordar un canvi profund quan és aquesta la causa de la major part d’aturades del servei. En aquest sentit, ERC ha presentat una pregunta a la Comissió de mobilitat i Seguretat de dijous vinent, sobre el possible canvi del sistema informàtic del Bicing.

 

L’adjudicació de la gestió del Bicing a Clear Channel es va fer amb una proposta econòmica que estava molt per sota del que es considera lògic en una gestió complexa com aquesta, el resultat de la qual han estat els continus dèficits del servei.

 

Els propers dies, membres de l’equip municipal d’ERC es reuniran amb els responsables de mobilitat per demanar formalment que Clear Channel deixi de gestionar el servei del Bicing.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!