LA PELL DE BRAU

Taller personal de J. Soler i Àlvarez

6 de juny de 2008
0 comentaris

PORTABELLA DEMANA EXPLICACIONS PER LES REITERADES FALLADES EN EL SISTEMA DE BICING

El Grup Municipal d’ERC ha preguntat per escrit quina mena d’expedient sancionador pensa obrir l’Ajuntament a l’empesa concessionària del Bicing per garantir el servei. En aquest sentit, el president del grup, Jordi Portabella, creu que l’Ajuntament ha de donar explicacions i “estudiar la possibilitat de rescatar la concessió o canviar-la per garantir la qualitat d’un servei que ha demostrat tenir molt bona resposta per part de la ciutadania però que presenta dèficits de qualitat importants”.

ERC proposa que abans d’ampliar el servei amb més unitats de bicicletes es prioritzi la qualitat a través de la incorporació d’un servei tècnic mòbil a través del qual es podrien resoldre “in situ” molts dels petits problemes que es produeixen. En aquest mateix sentit, el grup republicà demana que es procedeixi a la substitució paulatina de bicicletes per garantir-ne una millor qualitat de les peces de recanvi. Una altra de les mesures que s’haurien de posar en practica immediatament és accelerar la incorporació d’un software específic per a la gestió intel·ligent dels sistema i garantir el subministrament elèctric de cadascuna de les estacions.

Portabella creu que les repetides fallades que s’estan produint dia rere dia estan fent malbé la imatge d’una idea que ha rebut el suport dels ciutadans i que s’ha de saber correspondre amb un bon servei. Així mateix, tenint en compte que l’ús de la bicicleta està experimentant un creixement notable i des de fa uns mesos està sent notícia i motiu de debat, ERC demana que es reuneixi la Comissió Cívica de la Bicicleta, per tal d’avaluar, juntament amb el sector, en quina situació ens trobem i quines són les línies d’actuació més adients.

Segons ERC, la mala gestió del Bicing –ja denunciada pel grup republicà en diverses ocasions- juntament a les múltiples incidències que afecten l’ús de la bicicleta, porta al govern a plantejar propostes amb presses, desordenades i sense coherencia. “Ningú no discuteix la validesa del Bicing com estratègia per incrementar els desplaçaments sostenibles a Barcelona, però si l’Ajuntament no reacciona deixant-se de preocupar per les xifres vistoses i comença a pensar amb criteris de qualitat tindrem un motiu més de desencís i desconfiança vers l’administració”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!